Koppel je cv met een hybride warmtepomp

Start de rekentool

Uitgelicht voor jou

GasLos Garantie: klaar voor de toekomst!

GasLos Garantie: klaar voor de toekomst!

Een warmtepomp is net zo comfortabel als een cv-ketel. Voorwaarde is wel dat de installatie nauwkeurig wordt afgestemd op de comfortbehoefte en de woning. Dat vraagt veel meer voorbereiding dan de installatie van een cv-ketel. Houd daarnaast rekening met de benodigde ruimte voor de installatie.

Lees meer over de GasLos Garantie
Duurzaam wonen begint met hoe je woont

Duurzaam wonen begint met hoe je woont

Een hybride installatie is een combinatie van een warmtepomp met een cv-ketel eventueel aangevuld met zonlicht. De warmtepomp zorgt het grootste deel van het jaar voor de verwarming van je huis. Alleen bij extreem koude dagen en voor het maken van warm tapwater wordt de cv-ketel nog ingeschakeld.

Over duurzaam wonen
Bespaar met een hybride warmtepomp

Bespaar met een hybride warmtepomp

Wil je nu al verduurzamen en direct besparen op je energieverbruik? Kies dan voor de Elga. Dit is een hybride warmtepomp die samenwerkt met iedere HR cv-ketel. Daarmee bespaar je flink op je gasverbruik en ben je zeker van warmte. Nu én in de toekomst.

Direct weten wat je kan besparen? Met de online besparingstool krijg je snel en eenvoudig inzicht in de te verwachten besparing op jouw energiekosten.

Bereken direct wat je bespaart

VSK 2020 – samen bouwen aan de toekomst

Remeha op de beurs

Uitgelicht voor professionals

GAS 120 ACE

Realistisch verbeteren met volle kracht.

Label C

De Nederlandse overheid heeft bepaald dat alle kantoren boven de 100 mdie verhuurd worden in 2023 minimaal over energielabel C moeten beschikken.

Ben jij er al klaar voor? En wat kan je nu, als je dit nog niet bent, al doen zodat jouw vastgoed wel gereed is voor de toekomst en de nieuwe wet- en regelgeving?

Remeha helpt je graag met dit vraagstuk. 

Lees meer over Label C en vraag advies.